Barkács - Etetőkosár

2011-01-14 11:04:48 • barkács
hozzászólások: 7
 szavazatok: 57

Barkács - Etetőkosár

Alig akad olyan horgász aki ne használna etetőkosarat...
Etetőkosarat gyakorlatilag bármely boltban vehetünk, viszont gyorsan egy drága szórakozássá válhat ha egy fás akadós terepen horgászunk. Bemutatjuk nektek, hogy hogyan készíthettek gyorsan és olcsón etetőkosarat. Jó szórakozást a videóhoz!

Szólj hozzá

TIBI
2012-05-09 16:38:16
Bocs először lőtem, utána kérdeztem! :) Az kocsi akkumátorjában levő lemezek nem jók erre?

Honyák Gábor
2011-01-17 23:04:00
Szia Zoli!

Nincsenek minimumok a mixeknél, tehát 1-2kg-ot is postázok nincs semmi akadálya. A mixhez természetesen küldöm az olajat, esszenciális olajat...
Csak tojásra van szükséged!

Elég nagy elmaradásaim vannak e-mail téren nem teljesen győzöm a válaszolgatást, de azért dolgozom rajta:) Ha bármi lenne nyugodtan keress telefonon.

Üdvözlettel
Honyák Gábor

Liszkai Zoltán
2011-01-14 23:52:49
Tudom nem ide illő kérdés de azzal a kérdéssel fordulok hozzád H. Gábor hogy nézegettem az oldaladat (spikebaits) és a bojli receptjeidet és megtetszetek nagyon. Szeretnék elkészíteni egy Cajun és egy Big Green bojlit de én csak 2-3kg mixet szeretnék venni mindkettőből mert sajnos még tanuló vagyok és eléggé szűkösek a kereteim. Ilyen keveset is lehet rendelni vagy mennyi a minimum? Kell még hozzá mást is vennem olaj, esszenciális olaj, algalikőr vagy ez jár a mixhez? Ez a két recept jól használható tavasszal felmelegedő vízben? Mik a tapasztalataid?

u.i.: Azért írtam ide mert az info@bojli.com-ra már írtam de nem válaszoltál gondolom nem működik az email cím vagy nagyon sok a dolgod.


Honyák Gábor
2011-01-14 22:14:55
Szia Tibi!

Amit mi használtunk az tényleg valami csőféle volt elég nagy átmérővel kb ereszcsatorna átmérő. Ennek megfelelően vékony a fala, az a baj a normál átmérőjű ólom vízcsövekkel, hogy a legtöbbnek túl vastag a fala.

A töréssel nem lesz baj ha sima ólmot öntesz. Mi keréksúllyal jártuk egyszer meg mert mint kiderült ott nem tiszta ólmot használnak. Felmelegítettük majd mikor kihűlt az öntött darab az öntés helyét csal flex-el tudtuk levágni:))
Azóta nem használunk öntéskor keréksúlyt.

Üdvözlettel
Honyák Gábor

Tibi
2011-01-14 20:03:07
Közben rájöttem, hogy van itthon egy kisebb vödör kiöntött ólom.
Lehet felolvasztom, és öntök belőle lapot. Csak az nem tudom mennyire törik.
Próba cseresznye :)

üdv.

Kovács Szilárd
2011-01-14 18:17:03
Szia Tibi!
Köszi a gratulációt!
Az elején nem mutattuk be, hogy a mi "lapólmunk" tulajdonképpen egy nagyobb átmérőjű ólom cső :))))))))
Ilyet már könnyebb szerezni és ilyenkor jönnek jól a Méh telepen az ismerősök............. Ha nincs ilyen pár üveg sör ellenében tuti lehet válogatni az ólmok között :))))))))))))
Egyébként régi házakban még a vízvezetékcső ólomból volt, úgyhogy jól jöhet egy kőműves vagy csőszerelő haver is :)))))))))))) Egy ilyen régi ház felújításánál kiszedett csövekből még lehet hogy a következő generációnak is marad etetőkosárra való ólomja :))))))))))