Előkekötés - PB megoldások 1. rész

2011-01-03 00:39:27 • előkekötés
hozzászólások: 4
 szavazatok: 38

Előkekötés - PB megoldások 1. rész

A PB mint márka biztos, hogy sok horgász számára nem ismeretlen. Számos megoldást és innovatív terméket köszönhetünk nekik az elmúlt években. Gondoltuk élünk a lehetőséggel és faggatjuk őket a termékekről és a miértekről...

Szólj hozzá

Honyák Gábor
2011-03-10 00:31:24
Szia Bálint!

Kérlek mellőzzük az egyértelmű reklámot, köszönöm!

Üdvözlettel
Honyák Gábor

Magyar Bálint
2011-03-09 19:35:29
Tiszteletem!
a PB product termékei szemben állnak nagyobb cégek termékeivel..ha ezeket olcsón szeretnénk megkapni,mint más webshopokban,és nem vagyunk kaphatóak a csillagászati árakra,akkor válasszanak egy felvidéki irányitású webshopot! http://www.siluruskomarno.sk/

Végh Róbert
2011-01-05 20:55:16
Szia Miklós!

Régóta horgászom nagy ólmokkal és sokszor még kisebb horoggal mint az interjúban!Az hogy melyik szerelék mekkora sebet csinál szerintem elsősorban a horgászon múlik, illetve a fárasztás milyenségén valamint még múlhat a horgászboton is !
Az sem mellékes hogy egy halat hányszor fognak ki mondjuk 7-10 napon belül. Ha túl sokszor akkor nincs idő a seb regenerálódásra!
Sokan a fogd ki és engedd vissza magatartást tévesen úgy értékelik hogy elég ha van náluk egy bármilyen vékony matrac és hogy lefújjuk a száját és kész! A sebfertőtlenítésnél szerintem sokkal fontosabb hogy úgy akasszuk ki a horgot a szájból hogy minél kisebb seb maradjon! Mai napig látok a vízpartokon gyors rántással kitépett szabadítást, majd rengeteg fertőtlenítő ráfújást a nagy sebre amiből ömlik a vér!!!! És a horgász mossa kezeit mondván ő mindent megtett matracot és fertőtlenítőt is használt!
Az okozott seb nagysága szerintem nincs összefüggésben az ólom nagyságával.A horog mérete sokszor nagyobb szerepet játszik!
Leginkább nem is a horog nagysága inkább a szakáll mérete okozhat problémát! Ezért mondják sokan szerintem tévesen hogy nagy horgot használva nagyobb sebesülést okozunk! A nagy sebeket sokszor már aparton szerzik a halak horogszabadítás kapcsán!!!

Zolcsak Miklos
2011-01-05 15:03:49
Boldog uj evet sracok! Ez egy nagyon jo riport volt,kituno kerdesekkel es szinten jo valaszokkal, bar en nem szeretek tul nagy olmokkal horgaszni mert ha az egy akkora horoggal parosul mint amit az interjuban lattam nagyon csunya jukat ut a nagy pontyok szajan bar hol akad is meg. A Verban hasonlo szerelekekkel horgaszgatnak, elkepeszto hogy hogy nez ki a halak szja, mar mar sajnalom hogy kifogom oket, pedig en feederel horgaszom.