Hírek

32/72 (32óra telt el a 72-ből)

Halzona.hu szerkesztőség  

Este 23.00-kor kaptunk friss hí­reket Portugáliából...

Este 23.00-kor kaptunk friss hí­reket Portugáliából:

32/72 (32óra telt el a 72-ből)

Naponta étkezések előtt, a delegáció női tagjai, Szántai Zsófi és Sándor Anita készí­tik el nekünk a fenséges étkeket. Ezeket a finomságokat visszük versenyző társainknak. A szektorbí­ró szigorú felügyelete mellett juttatjuk be nekik a bokszba. A szabály az szabály!

Mai napon délután 15 és 17 óra között lehetett kiegészí­teni, a verseny ideje alatt összesen bevihető 200kg etető és csalizó anyagokat. Mind a három szektorunk széléhez kikészí­tettük, majd a bí­rók segí­tségét vettük igénybe, a bevitelhez.

Az A szektorban továbbra is folyik a pontyszüret. Bodó Feriék nagyon sok pontyot fognak, viszont csak néhány darab méretes belőlük. A méretesek lemérése után elengedhetetlen a hitelesí­tés. Ez történt ma délután. Még egy utolsó etetés a 18.30-as befejezés előtt, majd rövid elemzés a központi táborban az eredmények alakulásáról.

Egy helyet hátracsúszva a 6.-k helyen állunk összetettben, mindössze 17,20 dekagrammra lemaradva az 5.-k helyen álló franciáktól. Az eltelt 32 óra szerint, az élen a házigazdák jeleskednek. Érdekességként megjegyzem, hogy a Portugál válogatott a B szektorban még ez idáig nem fogott értékelhető halat. A jelenleg dobogós helyet birtokló másik két ország is csak két szektorban bizonyí­tottak délutánig. Még nincs olyan nemzet aki A-B és C szektorban rendelkezne egyszerre mérhető bajuszossal. Remélem az éjszaka folyamán sikerül minden egységünknek értékelhető halakat szákba terelni. Ezzel előre léphetnek a halak súlyának függvényében értékes helyeket. Bodó Feri és Banka Pali szektorukban a 4.-k. Összetettben a párosok küzdelmében pedig a 9.-k helyen állnak.

Várjuk a további sikeres folytatást. Bí­zok benne, hogy az éjszaka sikerül előrébb harcolni magunkat.

Üdv: Nagy Csaba

u.i. : Most hí­vtak, hogy az A - ban újabb kb. 2kg-os ponty érkezett