Hírek

5 tonna felett az összfogás Harsányban

Halzona.hu szerkesztőség  

Már csak egy nap van hátra a versenyből...

 Minden csapat beleadja a legjobb tudását a Harsányi versenybe, éjszaka folyamatos etetést lehetett hallani és elszórva kapásjelzőhangot...
Az éjszaka során megerősödött az északnyugati szél volt hogy szine viharos erejűvé fokozódott. Bí­ztunk benne hogy ez megindí­tja a halat, de sok csapatnál inkább az ellenkezője történt. Az éjszaka során igazán szépen a La-La Carp csapata fogott, áthelyezték a bójájukat egy szűz területre, reggel 14 db halat mérlegeltek. Ezzel szemben a Bravo csapata és a Pecás Pupákok is csak 5-6db mérlegelhető halat fogtak.
Nagyon érdekes a horgászat, van 1-2 kapás majd sokszor több órás szünet és ismét 2-3 kapás. Olyan mintha az etetéseket 1-1 halraj meglátogatná, ha szerencséd van fogsz belőlük egy-két darabot majd továbbállnak. Nagyon ritka hogy valaki egy-két óráig folyamatosan fogná a halat.
A mai napot is a küzdelem jellemzi, többen próbálkoznak újabb helyek megetetésével hátha egy iszapos hely adja a halat mert sok helyen a kifürdetett bója körüli helyek teljesen beálltak.

Késő este friss mérlegelési eredményekkel jelentkezünk!


Címkék: