Hírek

Big Boss Bojlis Kupa Harsány 2014

Halzona.hu szerkesztőség  

Holnap reggel 8-kor kezdődik a Big Boss Bojlis Kupa Harsányban. A délután folyamán megvolt a sorsolás...

Holnap reggel 8-kor kezdődik a Big Boss Bojlis Kupa Harsányban. A délután folyamán megvolt a sorsolás... a csapatok elfoglalták a sorsolt helyeket, sőt, aki akart, markerezhet is, és akár bent is hagyhatja. Ezzel idáig csak néhány csapat élt...

Két Halzóna csapat is részt vesz a versenyen, a Halzóna Team a fél-négyes helyet húzta a bojlis oldalon, mí­g a Halzóna Big-Boys Team a halőrháztól számolva a második helyet húzta a napijegyes oldalon.

A verseny hossza 96 óra és több dologban is kitűnik sok verseny közül. Limitálva van az etetés mennyisége, a csapatok 60kg bojlit használhatnak el a hét folyamán! Partról lehet etetni és csak marker használható.
Kizárólag bojlival szabad csalizni, semmilyen formában nem szabad pasztázni, se az ólmot, se a csalit. Csak folyékony és por-dipp használható. PVA háló használata se engedélyezett, csak PVA zsinórt lehet használni, amire 2-3db bojlit szabad felfűzni.

60kg bojli ugyan nem kevés, de annyira nem is sok, hogy két etetést kényelmesen lehessen szórni... talán ez az első nagy dilemma, amit minden csapatnak el kell döntenie. Nagy táv, vagy egy közelebbi etetés is...

A Halzónán és itt az oldalunkon is folyamatosan beszámolunk a hét folyamán ez eredményekről, friss információkról!

Címkék: