Hírek

DOBOGÓN A PONTYFOGÓ VÁLOGATOTT!

Halzona.hu szerkesztőség  

A Magyar Pontyfogó Válogatott az eltelt 44 óra állása alapján a 3.-k helyen áll...

44/72 (44óra telt el a 72-ből)

DOBOGÓN A PONTYFOGÓ VÁLOGATOTT!

Sose hidd el, ha valaki azt mondja neked, hogy úgyse fogod tudni megcsinálni. A saját életedről mindig neked kell döntened... L.G.



A Magyar Pontyfogó Válogatott az eltelt 44 óra állása alapján a 3.-k helyen áll. Általános haltalanság uralkodik… ez a helyes megfogalmazás. Akik fognak, közülük is többeknek, csak minden tí­zedik a mérhető. Rengeteg a méreten aluli példány. C -ben versenyzőink az éjszaka folyamán, 18db pontyot zsákmányoltak, szerencsétlenségünkre sajnos egyik sem haladta meg a megengedett minimum súlyt. A vezető Portugál nemzet egyedüliként rendelkezik mind a három szektorban értékelhető halakkal. A hátralevő 24 órában, akiknek szintén sikerül ezt elérni, közülük kerülnek ki majd a 2013-as év bajnokai. Mi is esélyesek vagyunk rá, reméljük sikerülni fog. Ennek érdekében mindent meg fogunk tenni.

Az A -ban Banka Paliék felkerültek a 3.-k helyre, összetettben pedig a hetedikek. Két tartalék emberünket is bevetettük. Bodó Ferenc helyére az A szektorba Bosnyák Tamás, Tóth Zoltán helyére a B - be Sándor Barnabás állt be ma déltől. A kidolgozott és jól működő taktika sikeres folytatásáért volt szükséges a változtatás. Nagyon nehéz nap elé néztünk, este jelentkezek friss információkkal és az állásról is tájékoztatok.

Hajrá Magyarország!

üdv: Nagy Csaba