Hírek

Megérkeztünk!

Halzona.hu szerkesztőség  

Megérkezett a Magyar Pontyfogó válogatott Portugáliába. Hétfőn 10.30-ra mindenki elfoglalta helyét Montargilban...

Megérkezett a Magyar Pontyfogó válogatott Portugáliába. Hétfőn 10.30-ra mindenki elfoglalta helyét Montargilban. Az autóval jövők beleszaladtak egy gyorshajtásba Spanyolországban. Durr bele 150€... Itt még nincs vége a szerencsétlenségnek. A delegáció többi tagja repülővel érkezett. A gép sajnos több mint 9 óra csúszással indult a Liszt Ferenc reptérről. Vasárnap este 19.30-as indulást törölték, helyette hétfőn hajnalban 3/4 5-kor szálltunk fel.

Lisszabonban Fekete Karcsi és Sándor Barnabás magyar zászlóval fogadott bennünket. A kempingben megkezdődött támogatóink által felajánlott ételek és italok szétosztása valamint az értékes felszerelések beélesí­tése. Ezúton köszönjük szponzorainknak! Reméljük hogy a szerencsétlen utazás ellenére Fortuna mellénk áll a keddi sorsolásnál!

Átmeneti szálláshelyünk elfoglalását követően a párosok nekiláttak a felszerelések összeállí­tásának. Új botok, orsók, damilok kerültek a helyükre. Mindenből van bőven, hála a támogatóknak többek között Walter Tamásnak és a Prologic-nak. A délután folyamán megtörtént a regisztráció. Ott megvitattunk még néhány fontos, időközben felmerült kérdést, problémát.

Késő délután meglátogattuk a vizet, amely hatalmas. Csodálatos környezetben fekszik. A verseny három szektorban, közel 8 kilométeren terül el. Vannak benne nagyon nehezen meghorgászható helyek, iszonyú nagy kihí­vás. Most fejeztük be a mentális felkészülést, nagy falatba haraptunk, ezt mindenkinek helyre kell tennie. Többek között ebben is a segí­tségükre vagyok. Szépen alakul az önbizalom a tagok részéről.

Nagy Csaba