Hírek

Véget ért az I. Halzóna Pontyfogó Kupa Móron

Halzona.hu szerkesztőség  

Ma délelőtt 11-kor véget ért az I. Halzóna Pontyfogó Kupa. 17 csapat összesen 5099kg-ot fogott...

Ma délelőtt 11-kor véget ért az I. Halzóna Pontyfogó Kupa. 17 csapat összesen 5099kg-ot fogott, amely 745 db halból állt össze.
Az utolsó két nap időjárásváltozása meghozta több csapatnak is a kimagasló fogási eredményeket, Mór ismét megmutatta, mire képes!
A csütörtök reggeli mérlegeléshez képest a csapatok további 1500kg halat fogtak péntek 11-ig. Több csapatnak is megteltek a zsákjai az utolsó éjszaka, volt aki a szomszédtól kért már kölcsön...

Sok versenyen vettünk már részt és sok fogási eredményt láttunk már, de a C szekorhoz hasonlót még soha. Ez a szektor a verseny folyamán végig nagyon szoros volt, de igazán a végeredmény a meglepő.
Az 1. és 2. között 13dkg különbség lett, a 3. és a 4. között pedig 7dkg!

A B szektorban végig nagy volt a versengés a B1, a Silverbaits csapata és a B6, az ErWolf csapata között, az elmúlt napokban a Silverbaits vezetett, de ma reggel ismét visszavette a vezetést az ErWolf.
Csupán 10kg-al voltak a Silverbaits előtt, mindent az utolsó 2-3 óra döntött el. Az utolsó mérlegelésnél a Silverbaits 2 halat mérlegelt, az ErWolf pedig nem fogott halat, í­gy a végelszámolásnál a Silverbaits nyert!

Az A szektor gyakorlatilag végig a T&K és a Pontybarátok küzdelmétől volt hangos. Az utolsó este a T&K már több mint 110kg-al vezetett...
A végére viszont majdnem 300kg-os előnyre tettek szert!
Csupán az utolsó 2,5 órában 109halat fogtak, valamit tudhatnak a srácok...!

A T&K Carp Team lett összetettben az első, mí­g a Ponytbarátok lettek a másodikak, egyben ők fogták a legnagyobb halat 18,9kg-os súllyal.

Az időjárásváltozás meghozta a halat és a nagy mennyiségű esőt, az árapasztón engedték a vizet, a csapatok esőben pakoltak össze és sárban húzták a kocsikat...Igazán most lett volna érdekes még 1-2nap fogás szempontjából.

Reméljük, egyszer lesz olyan, hogy a teljes versenyidő alatt optimális feltételek lesznek és megy a hal...

Bí­zunk benne, hogy jövőre, szeptember második hetében találkozunk, amikor terveink szerint kezdetét veszi a II. Halzóna Pontyfogó Kupa!

A teljes képgalériát itt találod!