Hírek

Elérkeztünk az utolsó hajrához!

Halzona.hu szerkesztőség  

Elérkeztünk az utolsó hajrához, amely döntően befolyásolni fogja végleges helyezésünket. Kora délután egy hatalmas vihar tarolt végig a tavon...

56/72 (56óra telt el a 72-ből)

Elérkeztünk az utolsó hajrához, amely döntően befolyásolni fogja végleges helyezésünket. Kora délután egy hatalmas vihar tarolt végig a tavon, elidőzve a felett néhány órát. Sátrakat borí­tott, amit lehetett és nem fogtak az emberek azt pillanatok alatt több száz méterre repí­tette. Az eső úgy zúdult órákig mintha dézsából öntötték volna. Hatalmas villámok kí­sérték a felhőszakadást és erős, orkán erejű szél, ezért néhány percre lefújták a bajnokságot. Nem tartott sokáig, mert a villám alább hagyott, í­gy a harc hamarosan folytatódott.

Jelenleg csapataink hatalmas elszántsággal és fegyelemmel teszik a dolgukat, minden a legnagyobb rendben zajlik. A C szektorban sajnos még mindig nem érkezett meg a szerencse halunk. Kazakhstan-nak azonban igen, ezért is 3 helyet lejjebb csúsztunk és összetettben átvették a vezetést. Ők fogtak egy értékelhető 1.603 kg-os pontyot. Amennyiben sikerül Fekete – Roskó párosunknak ezt túlteljesí­teni, akkor a dobogón is végezhetünk. Azonban ez a hal vagy halak, méretüktől függően, lehetnek aranyat érők is.

Még nyitott minden, semmi sem dőlt el és az is marad az utolsó pillanatokig, hiszen 1-1 hal értékes helyezésekhez juttatja az országokat. Reméljük a legjobbakat az éjszakára. Délelőtt még teszek fel tájékoztatást, amennyiben nem rendelnek el hí­rzárlatot.

Támogatóink nélkül mindez nem jöhetett volna létre. Köszönjük!

MAROS MIX Barna Szilárd – Ambrus Tibor
MOHOSZ Magyar Országos Horgász Szövetség
BETA MIX Jakab István
CONTINENTAL CONTITECH Nagy Mihály
PROLOGIC
VIBEX Hús Kft. Kurusta Sándor
HíR – SAT 2000 Kft. Koloszár Zoltán
ARÉNA DRINK Ribizsár Péter
HELL ENERGY DRINK

üdv: Nagy Csaba