Hírek

Tolvajok Zalalövőn

Halzona.hu szerkesztőség  

Egyik barátom hí­v tegnap este: "Gábor mi a véleményed hol hirdetnek meg lopott horgászfelszereléseket?"

Egyik barátom hí­v tegnap este: "Gábor mi a véleményed hol hirdetnek meg lopott horgászfelszereléseket?"

Csodálkozásom nem volt kicsi, mint kiderült Zalalövőn horgásztak a Borostyán tavon amikor egy csippanásra felfigyelve odamentek a botokhoz. A csippanás sajnos nem kapás volt, hanem tolvaj barátaink elfelejtették elvágni az egyik damilt. Utánuk futottak és szerencsére eldobták a két rod-podot de még í­gy is elvittek két kézzel készí­tette fekete Centuryt Daiwa Infinity orsókkal.

Tisztában vagyok vele, hogy kicsi az esélye, hogy ez valaha is előkerül, de ha véletlenül valaki látna valamit, pl apróhirdetésben vagy vaterán... akkor kérem jelentkezzen. Egy harmadik ugyan olyan bot otthon figyel a srácnál tehát van összehasonlí­táshoz bot. 

A vicc az egészben, hogy valószí­nűleg valaki ötezerért fogja megvenni ezeket a botokat és gőze nem lesz, hogy mit vett, vagy pont azért veszi meg mert tudja mi került a kezébe.

Szomorú az egész és tudom, hogy sokan erre pökhendien azt mondják, na ugye kellett bot mellett aludni... Persze lehet í­gy is nézni, de ennyi erővel a parkolóban feltörhették volna a kocsit is...
Sajnos ilyen világot élünk és lassan mozgásérzékelők nélkül nem mehetünk ki a ví­zpartra, arról meg már csak lassan álmodni lehet, hogy egyedül menjünk horgászni.

Természetesen nem lehet általánosí­tani, mert nem minden ví­zen ilyen a helyzet de a trend ijesztő!

 

Címkék: