Hírek

Halzóna játék

Halzona.hu szerkesztőség  

Nyerj egy hétvégi horgászatot a Halzóna csapatával!

Az első Halzóna játékkal nyerhetsz egy hétvégi horgászatot a Móri Ezerjó horgásztavon!

Részletek:
Időpont: 2011 november 4-6 (péntek reggeltől vasárnap délutánig)
Fontos, hogy csak az nevezzen a játékra aki ténylegesen el is tud jönni, mert vannak cégek ahol ezen a szombaton dolgozzák be az okt 31.-ei hétfőt.

Erre a három napra a Halzóna részére le lett foglalva mind a két faház Móron. A faházak összkomfortosak, van fűtés, zuhanyzó és wc is, í­gy semmi sem akadályozza a kellemes téli horgászatot. Az egyikben mi leszünk (Honyák Gábor, Kovács Szilárd, Schönek Tibor, Schönek Tamás és Végh Róbert) a másik faházban lévő négy helyet pedig kisorsoljuk a játékra jelentkező Halzóna nézők között. A nyerteseknek az oda- és visszautazást maguknak kell megoldani, azon felül csak a saját maguk és a halak etetéséről kell gondoskodniuk. ☺

A horgászat ill. a faház semmilyen más költséggel nem jár. A hétvége során pontyozni fogunk.
Természetesen jó eséllyel előfordulhat, hogy négy egymásnak ismeretlen ember kerül a házba. A jó hangulat garantált, lesz élő bejelentkezés a ví­zpartról, és természetesen forgatunk is. Megnézhetitek hogy hogyan zajlik egy hétvégi tesztelős horgászatunk.

Jelentkezés:
í­rj egy e-mailt az info@halzona.hu -ra, a levél tárgya mindenképpen Halzóna játék legyen. A levélben szerepeljen a neved, cí­med, életkorod, telefonszámod és e-mail cí­med. Mégegyszer kihangsúlyozzuk, hogy csak az jelentkezzen, aki ezen a három napon ténylegesen ráér!

Ha bármi kérdésetek van a játékkal kapcsolatban, í­rjatok egy hozzászólást!


 

Címkék: