Hírek

Véget ért a II. Halzóna Bojlis Kupa

Halzona.hu szerkesztőség  

Véget ért egy igazán izgalmas hét...

Véget ért egy igazán izgalmas hét Ludányhalásziban. Az eleje negyon nehezen kezdődött, nem evett a hal, éjszakánként csupán néhány kapás volt a csapatoknál. Sajnos országos szinten ezt hallottuk, más tavak sem kényeztették el a horgászokat. Az utolsó két éjszaka jött el a változás ideje, több kapás és egyben több halvesztés. A pontyok elkezdtek táplálkozni viszont nagyon óvatosak voltak a kapások. Az utolsó éjszaka kiemelkedő fogási eredményt hozott, beindult a Sike csapatának, megdőlt a legnagyobb hal...
Összességében az időjárás kegyes volt hozzánk a halak a hét elején nem igazán táplálkoztak, de í­gy is 700kg-os összfogást ért el a 9 csapat. 5,65kg-os volt az átlag és 13db 10kg feletti hal került a matracra.

Köszönjük mindenkinek a segí­tségét aki lehetővé tette hogy létre jöjjön ez a verseny, a Prologicnak a dí­jakért, az Öregpotyka He-nek és minden embernek aki segí­tett a verseny lebonyolí­tásában.

Jövőre is tervezzük egy Bojlis Kupa megrendezését szeptember második felében, további részletek hamarosan felkerülnek az oldalra!