Hírek

48 óra telt el a Big Boss Kupából

Halzona.hu szerkesztőség  

A csapatoknak minden egyes halért meg kell küzdeniük...

 A csapatoknak minden egyes halért meg kell küzdeniük, kevés halat fognak és azok is nagyon gyengén esznek. Pető Sándorral (Király Horgászbolt Team) az előbb beszéltem telefonon és arról számolt be hogy nagyon óvatosak a halak, finnyásak. Erőltetni kell az apró horgot nagyon finom szereléket. Ugyan í­gy több a kapásuk de sajnos a finom szereléknek köszönhetően fárasztás közben már hajlott ki horguk is... több a halvesztés. 
Rövidről a hosszanti gáton (1-7 hely) nem tudnak halat fogni, mí­g szemközt ugyan fognak rövidről is halat a csapatok de sok közöttük a kicsi 3kg alatti (3kg-tól mérlegelnek).

Több Román csapat is a kevés etetésre készült... PVA-val horgásznak és néha dobócsöveznek. Látszólag ez most sem működik.. ugyan Sándor elmondása szerint ők se etetnek olyan intenzí­tással mint az előző Harsányi versenyen (Szeptember elején) de azért etetnek, csak nem akkora mennyiséget.

A Király Horgászbolt Csapatának most is le volt zsákolva 3 nagytestű haluk (kb. 15, 13, 9kg), a Bravo csapata is ennyi halat zsákolt le a reggeli mérlegelés óta és ők pont a telefonbeszélgetésünk alatt ismét fárasztottak!

Amint friss információkat kapunk jelentkezünk!

 

Címkék: