Hírek

Lassan kezdődik a Verseny!

Halzona.hu szerkesztőség  

Mozgalmas egyben sikeres napot tudhatunk magunk mögött. Válogatottunk és segí­tőik reggel kezdésként megfőzték az elsőre bevihető magok egy részét, majd befejezték a felszerelések elkészí­tését...

Mozgalmas egyben sikeres napot tudhatunk magunk mögött. Válogatottunk és segí­tőik reggel kezdésként megfőzték az elsőre bevihető magok egy részét, majd befejezték a felszerelések elkészí­tését. Megkötötték előre a szükséges mennyiségű horgokat. Kimérték dkg pontossággal mind a három párosnak az elsőre bevihető csalizó és etető anyagjait. Ez utóbbi előre kidolgozott forgató könyv szerint történt.

Fő támogatónk a Maros mix jóvoltából kaptunk papí­rdobozokat is, ezekbe csomagoltunk. A Maros Mixnek köszönhetjük továbbá az utazáshoz szükséges készpénz nagy részét valamint az egyik autót (Citroen Jumper) amely a felszerelést is szállí­totta. Nagy mennyiségben kaptunk tőlük etetéshez és csalik összeállí­tásához kellő terméket, ruházatot és még hosszasan sorolhatnám hozzájárulásukat a magyar válogatott lehető legjobb helyezésének elősegí­tésében. Köszönjük! E közben a lányok ebédet készí­tettek a delegáció számára, amely hamarosan elfogyott. Szomszédjainkkal fontos a jó kapcsolat ezért erre is ügyeltünk.

Amí­g a többiek tették a dolgukat mi részt vettünk a sorsoláson, aminek a végén kiderült, hogy egész jó húzást könyvelhettünk el. Fekete Károly – Roskó Péter C , Banka Pál – Bodó Ferenc A és végül, de nem utolsó sorban Tóth Zoltán – Szirmai Tibor a B szektorból kapja majd meg a következő húzáskor a pontos helyét. Az est fénypontja a hivatalos nyitóceremónia volt. Felvonultunk Montargil Ponte de sor utcáin majd a részt vevő országok bemutatkozása során meghallgattuk mind a 20 nemzet himnuszát. Ezt bezárólag egy helyi zenei csoport szórakoztatott bennünket.

Szerda reggel kisorsoljuk a szektorban a párosok helyeit, majd déli 12-től kezdetét veszi a küzdelem. Szerdán a délutáni órákban jelentkezek a kisorsolt szektor helyek közlésével, illetve a világbajnokság elindí­tásával kapcsolatos történésekkel.

Nagy Csaba